+31(0)85 456 7890 6054569919

uw specialist in voorbehandeling van elke bedrijfsvloer

Wij stralen, schuren en frezen uw vloer en doen dit stofvrij!

Schuren

Stofarm Schuren van betonvloeren van alle oppervlakten

Stralen

Stofarm stralen van betonvloeren van alle oppervlakten

Frezen

Stofarm frezen van betonvloeren van alle oppervlakten

ARTS STRAALBEDRIJF

UW SPECIALIST IN VOORBEHANDELING VAN VLOEREN

Wij zijn Arts Staalbedrijf, al meer dan 25 jaar een specialist in de voorbehandeling van vloeren. Wij maken alle oppervlakken en wegdelen gereed voor verdere opbouw of afwerking. Dit doen wij met een eigen team aan zeer ervaren vaklui en eigen innovatieve wagens en gereedschappen. Wij werken voor zakelijke opdrachtgevers, aannemers en vloerenbedrijven door heel Nederland. Onze expertise heeft er zelfs toe geleid dat wij ook door heel België onze diensten verlenen.

Stofarm stralen en schuren

Wij stralen, schuren en frezen vloeren stofarm. Het stofarm stralen van vloeren wordt onder andere ingezet bij het vernieuwen of verbeteren van bestaande vloeroppervlakken. Bij het stralen worden stalen kogeltjes met zeer hoge snelheid tegen het oppervlak aangeslagen, waardoor vuil, stof en een broze toplaag loskomen. Het losgekomen vuil wordt vervolgens met een stofzuiger opgezogen, zodat het oppervlak geheel stof- en vuilvrij wordt. Ook de kogels die worden gebruikt, worden opgezogen. Echter worden deze gescheiden zodat zij kunnen worden hergebruikt.

Frezen van de vloer

Om een vloer optimaal gereed te maken, kunnen wij deze schuren. Hierbij verwijderen wij een vooraf bepaalde dikte van de toplaag van het oppervlak, waardoor er een nieuwe, betere toplaag naar boven komt. Dienen er zware werkzaamheden aan het wegdek of de vloer te worden uitgevoerd, zoals het aanleggen van een nieuwe wegdek of het leggen van een nieuwe vloer, dan kunnen wij de bestaande vloer slopen en middels frezen gereedmaken voor het plaatsen van een nieuwe vloer.

Expert in het
voorbehandelen
van elke bedrijfsvloer

Kenmerken van onze diensten

Razendsnel

Alle oppervlakten

Stofarm

Professioneel apparatuur

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een project waarin het slopen, stralen, schuren, schuren of frezen van een ondergrond of wegdek noodzakelijk is? Leg uw project voor aan ons en wij vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij laten u weten welke scherpe tarieven wij hanteren.

Contact gegevens:

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel
Nederland

sales@artsstraalbedrijf.nl

+31 (0) 85-4018271

KvK: 72530294
BTW-nummer: NL859142875B01

Arts Straalbedrijf

Schatersdijk 23
5575 XH Luyksgestel
Nederland

sales@artsstraalbedrijf.nl
+31 (0) 85-4018271